Catspam 8

Vandaag mag Misty haar kunstjes doen. Ik ben voor deze week even uitgeschreven. Fijn een portie catspam. Grappig is, dat ik zelfs van notoire hondenliefhebbers (en niks met katten hebbend) berichtjes kreeg dat ze Misty zou leuk vinden. Hoe leuk is dat?

Op twee laptops zit het toch nét even wat lekkerder dan op één…
Huiswerktoezichthouder.
Onze eigen presse papier. Ze kan geen boek of papiertje of brief laten liggen. Er móét op gezeten worden.
Is dit dichtbij?
Ik wil dan altijd even mijn gezicht in die buik begraven, kan het niet laten ❤

 Goed weekend allemaal!!

37 thoughts on “Catspam 8

 1. Zalig he,….ik kan ook zoveel blogs vullen met foto’s van mijn katten,…….catwoman van de bovenste plank hier……:-). Goed weekend!!

 2. Héérlijke foto’s weer, Kliefje. Ik kan me best voorstellen dat zelfs hondenbezitters haar geweldig vinden!
  Helaas hebben wij afgelopen woensdag Sven, één van onze Maine Coon-jongens in moeten laten slapen. Hij was zó ziek, helemaal op, dat de dierenarts niet meer wist wat we er nog meer aan konden doen. Sven had alle mogelijke medicatie gehad, maar die sloeg niet meer aan.

  1. Aggos! Wat een waardeloos nieuws. Hoe oud was hij? Sterkte jullie, altijd zeer naar als je een dierenvriendje moet laten inslapen.

   1. Onze Sven zou in augustus negen worden. Hij is als kitten erg ziek geworden (niesziekte of kattenziekte, geloof ik, toen woonde ik hier nog niet 😉) en daar is hij eigenlijk nooit meer goed overheen gekomen. Hij was ons zorgenkind. Dus we wisten dat het er aan zat te komen ooit, maar toch…nee, leuk is het zeker niet. Dankjewel.

    1. Oh, veel te jong nog! Bah, bah. Misty wordt in augustus 9 en ik hoop dat ze het Guiness book of records gaat halen…

 3. Ik heb een Spaanse les compañera die twee zusjes Maine Coon in huis heeft gehaald. Kan je nagaan hoe we daarmee bespamd worden 🙂
  Heerlijke beest!

 4. Prachtbeest! Ik hartje katten.
  En erg handig, jullie kunnen gewoon het raam openzetten en er waait nog geen papiertje weg! 🙂

 5. Heerlijk weer om naar te kijken. Hoewel ik een hondenmens ben, ben ik in de loop der jaren wat meer poezen-minded geworden, Man heeft er nl in 2012, toen we gingen samenwonen, een ingebracht 😉

 6. Geweldig beest. Op de foto’s dan hè. Zet ‘de kat’ verder niet in levende lijve voor me. Ze voelen altijd dat ze nét mij moeten hebben met die vlijmscherpe nagels. Én ik nies me altijd ook nog eens een breuk.

 7. Ha Kliefje (hier de dochter van Leni),
  Wij hebben drie Main Coons. Ze zijn geweldig! ❤ Ik wil niks anders! Misty is ook prachtig!

 8. Ik heb ook altijd katten gehad. Sinds een jaar of 10 niet meer omdat ik gewoon te veel weg ben. Maar mijn katten zaten ook altijd overal op: de krant, m’n boek. Kon niets doen! Dus heel herkenbaar. Geef d’r maar een aai van mij.

 9. Haha ik probeer me voor te stellen hoe het er uit zou zien als onze labradoodle net als Misty op twee laptops zou gaan zitten. Dank voor de leuke foto’s.

 10. Mijn hele telefoon zit vol met foto’s van mijn twee poezenbeesten. Kan geen genoeg krijgen van catspam.

 11. Elke dinsdag doe ik een kattenlog, tegenwoordig. Heerlijk! Net als die Misty van jou…wát een lekker ding!

 12. Haha, de kat van mijn ouders kwam ook altijd op mijn papieren zitten als ik studeerde, ze houden van dat gevoel zeker?

 13. Misty blijft een prachtige kat, echt gek op gezelligheid. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 14. Jij mag altijd spammen met Misty. Je hebt er weer een mooie serie van gemaakt

  Love As Always
  di Mario

Reacties zijn gesloten.