Catspam 8

Vandaag mag Misty haar kunstjes doen. Ik ben voor deze week even uitgeschreven. Fijn een portie catspam. Grappig is, dat ik zelfs van notoire hondenliefhebbers (en niks met katten hebbend) berichtjes kreeg dat ze Misty zou leuk vinden. Hoe leuk is dat?

Op twee laptops zit het toch nét even wat lekkerder dan op één…
Huiswerktoezichthouder.
Onze eigen presse papier. Ze kan geen boek of papiertje of brief laten liggen. Er móét op gezeten worden.
Is dit dichtbij?
Ik wil dan altijd even mijn gezicht in die buik begraven, kan het niet laten ❤

 Goed weekend allemaal!!

37 thoughts on “Catspam 8

 1. Héérlijke foto’s weer, Kliefje. Ik kan me best voorstellen dat zelfs hondenbezitters haar geweldig vinden!
  Helaas hebben wij afgelopen woensdag Sven, één van onze Maine Coon-jongens in moeten laten slapen. Hij was zó ziek, helemaal op, dat de dierenarts niet meer wist wat we er nog meer aan konden doen. Sven had alle mogelijke medicatie gehad, maar die sloeg niet meer aan.

   1. Onze Sven zou in augustus negen worden. Hij is als kitten erg ziek geworden (niesziekte of kattenziekte, geloof ik, toen woonde ik hier nog niet 😉) en daar is hij eigenlijk nooit meer goed overheen gekomen. Hij was ons zorgenkind. Dus we wisten dat het er aan zat te komen ooit, maar toch…nee, leuk is het zeker niet. Dankjewel.

 2. Ik heb een Spaanse les compañera die twee zusjes Maine Coon in huis heeft gehaald. Kan je nagaan hoe we daarmee bespamd worden 🙂
  Heerlijke beest!

 3. Heerlijk weer om naar te kijken. Hoewel ik een hondenmens ben, ben ik in de loop der jaren wat meer poezen-minded geworden, Man heeft er nl in 2012, toen we gingen samenwonen, een ingebracht 😉

 4. Geweldig beest. Op de foto’s dan hè. Zet ‘de kat’ verder niet in levende lijve voor me. Ze voelen altijd dat ze nét mij moeten hebben met die vlijmscherpe nagels. Én ik nies me altijd ook nog eens een breuk.

 5. Ik heb ook altijd katten gehad. Sinds een jaar of 10 niet meer omdat ik gewoon te veel weg ben. Maar mijn katten zaten ook altijd overal op: de krant, m’n boek. Kon niets doen! Dus heel herkenbaar. Geef d’r maar een aai van mij.

 6. Haha ik probeer me voor te stellen hoe het er uit zou zien als onze labradoodle net als Misty op twee laptops zou gaan zitten. Dank voor de leuke foto’s.

 7. Misty blijft een prachtige kat, echt gek op gezelligheid. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s