Catspam 9

Misty heb ik al een paar dagen amper gezien. Te warm is het voor haar. Tot de zon komt, ligt ze in haar mandje en op het moment dat die koperen ploert de hoek om komt, verdwijnt ze onder tafel. Dan ligt ze daar úren en úren stil op een stoel. Raak ik haar aan, dan hoor ik alleen een zwaar geïrriteerd gromachtig geluid.

Pas als het avond is, komt ze te voorschijn. Overdag eet en drinkt ze eigenlijk ook niet. Ze is er -net als haar baasje, ondergetekende dus- danig van van slag. Dit overdreven hete weer.

Jill heeft mevrouw zaterdag zwaar met de furminator bewerkt, om de ondervacht eruit te kammen, hopende dat dat iets zou schelen voor haar qua temperatuur. En haar “rok”, die enorme bos haar aan de achterkant, heeft ze eraf geknipt.

Misty ziet er in het geheel niet vrouwelijk meer uit. We noemen haar dan ook Mickey nu.

Gelukkig hebben we de foto’s nog van toen ze wél mooi was 😉

Nee, niet overleden. Slechts in een zware coma.
Diepe, diepe rust 🙂
Moe en voldaan lagen wij samen op de bank. Ik van werken en sporten. Zij van -eh- helemaal niks…
Ik houd enorm van die rolletjes poes ❤
Selfie van bovenaf gekomen. Ziet er apart uit niet?

27 thoughts on “Catspam 9

 1. Pffff ik heb altijd gezegd dat ik in een volgend leven terug wil komen als kat. Vandaag weet ik dat voor het eerst niet zo heel zeker 😉
  Arme Misty/Mickey. Maar het blijft een prachtbeest.

 2. Heerlijk, die catspam, ik geniet er telkens weer van, wat een mooi model is Misty toch. Leuk ook dat jij nog even komt kijken 😉

 3. Onze Gunnar zien we deze dagen ook nauwelijks, is vast een Main Coon-trucje. Maar waar jullie Misty/Mickey op de stoel onder de tafel weten, hebben wij geen enkel idee waar Gunnar naartoe vertrekt. Hij ligt waarschijnlijk ergens onder een struik. En inderdaad, pas als het avond is meldt hij zich weer.
  Op die laatste foto is het net of jouw hoofd vastzit aan het kattelijf ;-)!

 4. Heel veel beesten, net als mensen haken af met dit weer, is ook iets te heftig zo aan het begin van de zomer.
  Misty heeft gelijk, gewoon rust nemen. Hans

  1. Nee, daar staat tot en met half vijf de zon op… ’s Avonds is ze er wel veel. Ze slaapt er ook de laatste weken. Normaal bij Jill in bed, maar nu is ze liever buiten. Tot groot verdriet van Jill 😉

 5. Ik heb er vijf en die liggen zo lang mogelijke uitgestrekt, ergens op de vloer. Vind het overdag wel eens zielig als ik naar mijn werk moet en de ramen en gordijnen zitten dicht om de warmte buiten te houden. Aan de andere kant, katten zijn van nature woestijndieren, dus ik zet overal bakjes water neer en zij houden zich rustig. Voeren doe ik alleen als ik thuis ben daar er twee een allergie hebben. Het eten gaat er nog lekker in dus het zal wel goed gaan. 🙂

 6. Wat hebben ze het warm onze poezels met hun bontjasjes .Ook Mikki zien we weinig op dit moment want die gekke kat ligt wel op een bloed hete zolder de hele dag .Grappige foto die laatste !!
  Groetjes Elisabeth

 7. “Kliefje”, erg leuk om al jouw verhalen/belevenissen te lezen. Humoristisch en soms herkenbaar. Ik kijk altijd uit naar de volgende episode.

 8. Warm? Owh.. ik dacht altijd dat jij ook in Nederland woonde. 😉 Ik vind dit heerlijk, maar ieder zijn ding natuurlijk. Met zo’n haardos is een furminator wel prettig.

  Love As Always
  Di Mario

 9. Hier liggen de katten het liefst als vloerkleedjes op de koude vloer om een beetje af te koelen en verderfoen ze niets (maar dat is voor hen redelijk normaal)

 10. Als ze mijn ‘rok ‘ af zouden scheren en me Mickey gingen noemen zou ik me ook de hele dag verbergen en zwaar geïrriteerd zijn :-))
  Mooie selfie !

 11. Ons Franse hangoorkonijn kan net zo goed “dood” liggen als Misty. Mevrouw wordt dovig dus moeten we zorgen dat ze ons eerst voelt aankomen voordat we haar aaien.
  Net of je hoofd los in de ruimte hangt, haha!

 12. Wat een schatje! Ik heb inmiddels ook de kat van mijn broertje ontmoet en een heleboel foto’s gemaakt haha 😀 Zo leuk! Die heeft ook last van de warmte trouwens…

 13. Het was dan ook echt niet lekker. Hier waren ze ook volledig van de leg, net als t vrouwtje. Alleen ik werd er chaggie van, zij niet. Djazz kwam ‘ heerlijk’ op me liggen, terwijl ik hem adviseerde om op de koude vloer of bij de deur te gaan liggen….maar nee ik was de lucky one.
  T weer van nu is meer mijn weer. Donker en regenachtig. Vind zon tot n bepaalde hoogte/ temperatuur leuk.
  Geef Mickey’ een aai van me en wens jullie n goed weekend X

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s