Plogje 34

Omdat uren privé achter de laptop zitten nog niet bevorderlijk is voor de vliezen, gooi ik er vandaag een plogje tegenaan.

Lekker makkelijk 😉

Mevrouw had er niet veel zin an. Ze wilde zelfs niet bij mij op schoot!
Je moet even goed kijken: maar ik spotte het eerste driehoekje. Hoezee. Ik dacht dat die dingen nou wel eens uitgestorven zouden zijn. Not. #jeugdsentiment
Deze maakte Vlam. Weer eens wat anders dan grafstenen. Ik vind ze wel tof eigenlijk! ❤
Voor mijn verjaardag deed ik een “klein” lunchje. En ’s avonds at ik een friet speciaal én een frikandel speciaal. Goeie dag voor de geest. Tikkie minder voor het lichaam. Ik voelde de vaten dichtslibben.
Deze beauties sprongen zó in mijn winkelmandje. Want ik had natuurlijk bijna nog geen kerstballen 😉
Hé: Ferrero, wat is dit nou? Foutje. Uiteraard is er al een mail gestuurd en gevraagd om opheldering. Ik hoop op een énorme doos chocolade ter compensatie van het leed.
Hier heeft ze nog steeds geen zin. Je ziet haar denken. “Rot op!”. Ook poezen hebben wel eens hun week niet 😉

36 thoughts on “Plogje 34

 1. Ik kwam voor het eerst in jaren weer een driehoekje tegen in de winkel 🙂 Heb toch even staan twijfelen of ik hem mee ging nemen of niet.
  En wat een prachtige foto van Jill en Misty!

  1. Hier in Zweden staan de vensterbanken vol met die driehoeken! Wij hebben er inmiddels ook een stuk of zeven. Tradities….soms vind ik ze heel leuk! Het zijn echt lichtjes in de donkere dagen rond kerst.
   Heerlijk hè zo’n vette hap op één dag. Klinkt bekend! Die gevolgen neem je graag even voor lief hè?
   succes weer met je drie uurtjes werken vandaag. Ik hoop dat Missy een beetje bijgetrokken is.
   groet, Ingrid

 2. Ik denk dat er voor zulke tafeltjes ook wel een markt is. Echt supergrappig. Ook leuk als mensen er persoonlijke dingen voor aanleveren om in te laten gieten. Wellicht toch tijd voor nog een ander bedrijfje erbij? 😉

 3. En niemand die iets zegt over die pizza? Menslief, die ziet er heerlijk uit. (Valt het op dat ik een hongertje heb?)
  Meer plogjes zijn welkom; altijd aangenaam kijkvoer alhier.

 4. Ha fijn, weer eens wat foto’s. Ik snap Misty wel, hoor.
  Beterschap en hou je aan het advies van de arbo-arts: rustig aan dus.
  Ik vind die tafels ook prachtig, meteen in de markt zetten, een verademing na al die ronde krukjes. Kan hij ze ook groter maken, als salontafel.
  De tasjes glimmen zo mooi hè, ik ga ze vandaag nog halen.
  Fijne week! Laat je door Peter niet overhalen meer te doen dan je aankan. Ik zie hem daar wel voor aan.

  1. Ik heb de brief van de Arbo pontificaal op zijn bureau gelegd net 😉
   Toevallig is hij zelf ziek vandaag dus ik ben echt op tijd weg ook.
   Hij maakt idd ook grote tafels. Ik ga vanmiddag eea op de website zetten.

 5. Ik heb direct m’n kamer rondgekeken, wat kan ik eruit mikken om plaats te maken voor zulke leuke tafeltjes. Jammer genoeg kan ik m’n hometrainer niet ergens ander kwijt (en ik heb hem echt nodig), maar anders! Die handtasjes ballen zijn zo fout, dat ze leuk zijn. Dankjewel voor deze vrolijke fotoblog op een grauwe maandagmorgen.

 6. Ik vind Mon Chéri vies. Koop ze nooit dus ik weet bijgevolg niet wat er mis mee is.
  En blijf de vliezen sparen, hoe lastig ook. Ik denk elke dag aan jou en hoe moeilijk dat wel niet moet zijn.

 7. Die driehoekjes zijn reuze populair in Zweden. Ik vind het super gezellig staan, zo voor het raam. Bij mij sprong zaterdag bij het boodschappen doen zomaar pardoes Bugles met geitenkaas en een fles wijn in mijn mandje. Gek toch….Ik ben gelukkig niet de enige die dat overkomt….

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s