Hij staat weer hoor!

Zoals reeds te zien was op de foto uit het blog van gisteren, hebben wij onze boom al staan. Lekker op tijd. Er was een mooie actie van de Makro en die startte op 1 december. Dus we hebben ‘m meteen maar opgehaald. En om dat ding nou nog een paar dagen op het balkon te laten staan? Neh. Dat kunnen Jill en ik dan niet.

Het was weer een feest om de dozen met ballen open te maken. Grappig is dat, dat je toch veel vergeet in een jaar tijd. ‘Oh, die hadden we รณรณk nog inderdaad! En die. En die’… We bleven oeh-en en ah-en.

En van de onderbuurmannen kregen we ter verhoging van de feestvreugde vier prachtige exemplaren. Die hebben er nog meer plezier in dan wij lijkt wel. Inmiddels is een aanzienlijk percentage van de ballen door hen gekocht. Elk jaar weer komen ze met de meest kitscherige ballen aan.

Genoeg gekletst!

Dit is ‘m dan.

Mooi niet? ๐Ÿ˜‰


40 thoughts on “Hij staat weer hoor!

 1. Wat een leuke en vooral lekker maffe boom ,daar word je vanzelf wel vrolijk van . En wat leuk dat jullie buren steeds dingen kopen voor jullie boom .Geniet ervan
  Elisabeth

 2. Wat een verschrikking …;-). Vind ik dan hรฉ, ik houd het bij blauw en zilver (en okรฉ, een paar zelfgeknutselde ballen van de kinderen). Maar heerlijk dat je voor lekker kitsch en vol gaat. Lekker van genieten.

 3. Heerlijk! Wij kozen vanavond onze jaarlijkse ballen uit bij de bijenkorf en zijn nu een roze ijsje met discodip, en gouden glittergitaar en een blauwe vlinder rijker, laat dat maar aan mijn dochters over ๐Ÿ™‚

 4. Ik las net op Twitter dat de Albert Heijn ballen schijnt te hebben in de vorm van aubergines, hamburgers en andere etenswaren. Lijkt me net wat voor jou Klief ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
  En de balletgiraf wint inderdaad!

 5. Leuk! De kerststemming zit er bij mij nog niet echt heel erg in. Of het komt door het zonnige weer hier, de knalroze kitscherige kerstboom in het dorp of dat ik mijn familie niet zie dit jaar: ik weet het niet. Nouja nog tijd zat voor 24 december om de dozen uit te pakken ๐Ÿ™‚

 6. Hij is weer prachtig dit jaar. Gelukkig spotte ik al meteen mijn all-time-favorite de ‘B’letgiraffe’ , maar ik moet zeggen dat die koekoeksklok ook hoge ogen gooit. Have a merry Kitschmus!!

 7. Ik heb er dit jaar helemaal geen zin in. Ben nog steeds op zoek naar een vervanging voor de kerstboom, met minder werk. Ik dacht aan een versierde stevige tak…
  Ik moet nu wel gaan beslissen.
  Die van jou vind ik vooral grappig, die ornamentjes…..dat zou ook iets voor mij zijn. Ik hou van niet alledaagse dingen.

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s